Akrobatisk Turn 1-2 klasse og 3-5 klasse

Akrobatisk Turn 1-2 klasse

Partier for ny begynner og de som har gått på Barneturn og/eller Akrobatisk Turn tidligere. Videreføring basis trening Turn og gymnastikk elementer med vektlegging på styrke, bevegelighet, salto, flikk flakk, stift, osv. Bruk av Airtrack eller Airfloor. Kleskode: Bevegelig treningstøy som shorts og t-skjorte. Gym sokker eller barbeint. Oppsatt hår (hestehale).

  •  Treningssted: Lysaker skole, STOR GYMSAL                                 
  • Treningstid: Mandag 1.-2. klasse 18:00-18:50
  • Akrobatisk Turn 1.-2. klasse Mandag – Lysaker 
  • Treningsavgift: 1.700,- per semester
  •  Påmelding:                                                                                                                                             

Akrobatisk Turn 3.-5. klasse

Parti for de som har «litt» erfaring eller vil lærer elementer med hopp, salto, flikk flakk. Passer også for nybegynner. For de som liker å lærer nye «tricks» og har det gøy på trening.

Oppstart alle  Akrobatisk Turn gruppene Uke 2, 10.-14. januar 2022. Treningstilbud Bryn og Levre 14 X, Løkeberg, Eikeli og Steinerskolen 15 X.  Ingen trening når skolen er stengt. Vinterferie uke 8, 21.-25. februar og Påske uke 11.-18. april 2022.  Siste treningsdag uke 18, 2.-6. mai 2022.

Stabekk TF har støtte ordning for de som trenger økonomisk hjelp for betaling av treningsavgift. Vi kan også være behjelpelig med søknad om Fritidsstipend til kommunen. Kontakt Brenda Garbin, brendagarbin@hotmail.com for informasjon.