PÅMELDING HØSTENS PARTIER

Vi gleder oss til oppstart av høstens partier! Det har blitt litt forandring i treningstilbud, men vi vil fortsatt tilby kvalitetstrening med erfarne trenere, godt utstyr og masse gleder.

Stabekk Turnforening har inngått avtale med Weborg som påmelding system med online betaling. Dette tas i bruk så fort vi har fått klarsignal og da kan påmelding åpne. Det kommer en link under KURS BESKRIVELSE OG TRENINGSTILBUD, TRENINGSTILBUD HØST og ved alle beskrivelser av partier som kobler direkte til påmelding og innbetaling for ønsket parti. Innbetalt treningsavgift bli satt på et lukket konto i tilfelle nye Coronatiltak og avlysning av treningstilbud så gjenstående beløp kan refunderes hvis det skulle oppstå en situasjon som i vår.

INFORMASJON MEDLEMMER: De som var påmeldt Vår 2020 får informasjon via e-post når det er klart for påmelding. Dere får prioritert påmelding. I tillegg til treningsavgift må alle betale medlemsavgift 300,-. Faktura for medlemsavgift (ved en feiltagelse fra påmeldingsystemet) ble ikke sendt før Corona kom, og det må inkluderes nå.

NY MEDLEMMER: De som ikke var registrert på noen av vårens partier. Det legges ut dato for påmelding her.

Stabekk TF har støtteordning for de som trenger økonomisk hjelp for betaling av treningsavgift. Vi kan også være behjelpelig med søknad om Fritidsstipend til kommunen.

Vi tar forbehold om endring av oppstart, dager/tider og tilbud grunnet Corona og smitteverntiltak.

Skribent: bgnimda