Info skriv til medlemmer i Stabekk TF

Da er vi i Stabekk TF klare for nytt semester Vinter/vår 2021, og vi ønsker alle gamle og nye medlemmer velkommen til nytt semester!

Styret vil benytte anledningen til å takke for flott innsats fra gymnaster, trenere og foresatte for sesongen 2020 . Takket være gode smittevernrutiner og forståelse for all det ekstra det har medført har vi klart å holde aktiviteten i gang alle disse månedene. Det er vi veldig takknemlige for!

Betaling og påmelding: Vi har forhåndspåmelding på alle våre partier. Som mange sikkert har fått med seg, så er vi i gang med et nytt påmeldingssystem SPOND. Medlemskontingenten på kr. 300,- kommer i tillegg.

Stabekk TF har støtteordninger for de som trenger økonomisk hjelp for betaling av treningsavgift. Vi kan også være behjelpelig med søknad om Fritidsstipend til kommunen. Kontakt Brenda Garbin, brendagarbin@hotmail.com for informasjon.

Treningsklær: Det er ingen krav til spesifikt treningstøy hos oss, men vi anbefaler mørke tettsittende klær og at klokker, ørepynt, smykker o.l. tas av før treningen. Barn med langt hår oppfordres å ha hårstrikk. Drikkeflaske er også lurt å ha med seg på trening.

Spond: Vi oppfordrer alle foreldre til å laste ned appen Spond og registrere seg her. Vi kommer til å benytte Spond så mye som mulig som informasjonsportal hvor all info om treningstider, oppmøte/fravær, medlemmer, arrangementer, info, kontakt med trenerne, dugnader o.l. vil legges ut her. Vi kommer på lang sikt gå mer over til å aktivt bruke Spond mer og mindre epost.

Vi oppfordrer alle familier til å registrere seg i Spond Cashback – Dette er en rask og enkel måte å få inn penger til klubben. Støtt klubben i ditt hjerte. Se side to for enkel innføring i Spond.

Dugnad: Som mange andre idrettslag i Norge er Stabekk turn avhengig av dugnadsarbeid for å kunne opprettholde sitt treningstilbud i Bærum kommune. Foreldrene i konkurranse partier stiller på dugnader for å skape et godt felleskap og aktivitetstilbud.

Bredde partier per i dag er fritatt fra dugnadsarbeid, men vi håper på foreldrene/foresatte i andre partier kan støtte klubben i våre hjerter og kan gjennomføre en kjøp av dvs artikler i forbindelse med dugnad. Info skrift om dugnad kommer.

Arrangementer: Vanligvis avslutter vi med en stor avslutningen, der alle gymnastene får vist frem noe av det de har trent på de siste månedene. I 2020 ble det dessverre ingen ordinær oppvisning, da vi har strenge restriksjoner på hvor mange vi kan ha inne i hallen samtidig. Istedenfor har blitt laget julefilmer som er sendt til foreldrene.

Dersom det viser seg muligheten til å gjennomføre sommeravslutning dato vil bli fastsatt i løpet av semesteret og eget arrangement vil bli opprettet i Spond.

Vi gleder oss til en flott sesong!

Fra 2021 skal Stabekk TF bruke Spond til organisering av aktiviteter i klubben. Vi håper dette vil gjøre kommunikasjonen mellom gymnastene, foreldre og trenere mye enklere og mer strukturert.

Spond er en app du laster ned fra App-store eller Play-butikk(Android). Den er veldig enkel å forholde seg til! Du har fire «faner» du forholder deg til på Spond og du må trykke på hver enkelt fane for å komme inn på siden.

Arrangementer: her vil treningene komme opp, både tidspunkt og deltakere. Her er det viktig at dere registrerer oppmøte eller fravær slik at trenerne vet om barnet møter opp på trening eller ikke.

Registrering er spesielt viktig nå i Covid 19 situasjonen.

Denne påminnelsen vil dere få ukentlig via appen, så lenge det er trening. Om treningen avlyses vil dere også få info om det her. Det vil også opprettes egne arrangementer for konkurranser, Juleoppvisninger, sammenkomster osv.

Innlegg: her postes all info knyttet til treninger, arrangementer, dugnader osv. av trenerne og Administrasjon.

Meldinger: her kan du sende og motta info fra trenerne på partiet. Du kan også sende meldinger til andre foreldre.

Cashback. Enkelt og effektiv

Spond Cashback er en rask og enkel måte å få inn penger til klubben. Når et medlem handler hos en av partnere får gruppen en prosentandel av kjøpesummen. Klubben kan bruke pengene til å kjøpe nytt utstyr, finansiere turer eller hva som helst annet som Stabekk TF behøver.

Skribent: